Caledias ReShape combină 4 tehnologii într-un singur aplicator:

  1. Vacuumul care stimulează circulația sangvină și metabolismul;
  2. Infraroșu încălzește superficial și stimulează producția de colagen;
  3. Masajul mecanic prin role spiralate ajută drenajul limfatic și eliminarea toxinelor;
  4. Radiofrecvența bi-polară de 200w încălzește straturile profunde ale pielii, accelerează contracția colagenului, pielea se întinde, iar celulita este redusă.

Deoarece sistemul (aparatul) transferă curentul de radiofrecvență și funcționează pe piele, în timpul tratamentului va apărea temporar o ușoară înroșire a epidermei. Astfel este recomandat ca pe aceeași zonă să treacă un interval de 5 zile între proceduri.
Deoarece sistemul stimulează metabolismul țesutului adipos, grăsimea va fi absorbită de sistemul limfatic. Apariția nevoii de micțiune (de a urina) imediat după procedură este de așteptat. De asemenea se poate resimți o creștere a temperaturii locale și transpirație excesivă pe zonele tratate (acestea dispar în câteva ore).
Tratamentul este confortabil, se simte ca un masaj cald pentru majoritatea pacienților. Vă rugăm informați operatorul dacă apare orice senzație de disconfort sau durere.
Se recomandă evitarea băilor reci 8 ore după tratament. Pentru că se folosește lumina infraroșie, este interzisă expunerea prelungită la soare sau solar cu 3-4 zile înainte și minim 24 ore după fiecare ședință. Deoarece se lucrează cu role mecanice și vacuum, pot apărea ușoare vânătăi care dispar în 2-3 zile după tratament.

Numărul recomandat de ședințe este de 10 consecutive cu interval de 5 zile. Cu toate că rezultate vizibile se obțin la 4 săptămâni chiar și după o singură ședință, se recomandă efectuarea tuturor tratamentelor. În funcție de stilul de viață și regimul alimentar, se fac tratamente de întreținere, o ședință la 1-3 luni. Astfel (în funcție de status hormonal, variații de greutate, etc) rezultatele se pot menține câțiva ani de zile.

Indicații:
Arderea grăsimilor (creșterea metabolismului lipidic) și remodelare corporală (adâncime strat adipos afectat 0,5-1,5cm).
Reducerea celulitei și a aspectului de “coajă de portocală”.
Grăbirea proceselor de formare a elastinei și colagenului în zona tratată, reducerea ridurilor.

Contraindicații:
Persoane care suferă de boli de inimă sau au instalat un regulator de aritmie.
Sarcină.
În zona de tratament au fost injectați filleri, cum ar fi silica gel, etc.
Diabet sever și tumori maligne.
Cicatrici keloide în antecedente.
Persoane care au alergie la radiofrecvență.
Dacă există rană în zona vizată.
Pacienți care utilizează tratament cu anticoagulante.